Bu Blogda Ara

29 Ekim 2015 Perşembe

BUĞDAY ŞIRASI







Buğday şırası B vitamini açısından çok zengin, bağışıklığı arttırmak için mükemmel  ama kokusu berbat bir  içecek. Ama çok faydalı olduğu için mecbur arada içilmeli.

MALZEMELER

1 çorba kaşığı aşurelik buğday.
su
YAPILIŞI
Kavanozumuza buğdayımızı ve musluk suyumuzu alıyoruz. 
Üzerine gazlıbezimizi kapatıp 1 gün bekliyoruz.
ertesi gün kavanozdaki suyu süzüp döküyoruz.
altta kalan buğdayın üzerine yine su alıyoruz.Bir gün daha bekletiyoruz.
2. gün fermante olan buğday şırasını içebilirsiniz.
altta kalan buğdayın üzerine tekrar su çekip bir gün bekletip bir defa daha bu suyu kullanabilirsiniz.
ilaç niyetine
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder